Koude voorgerechten | |
| Cocktail van grijze garnalen | 8,95 € |
| In Champagne gemarineerde zalm met zure room en bieslook | 9,50 € |
| Gerookte zalm met peterselie en ui (100 gram) | 7,50 € |
| Terrine van huisbereide ganzenlever met uienconfituur (100 gram) | 16,50 € |
| Tomaat met Mozzarella en basilicum | 8,50 € |
| Halve kreeft “Belle-vue” van 500 gram met verse mayonaise en cocktail | Dagprijs |
| Halve kreeft “Belle-vue” van 800 gram met verse mayonaise en cocktail | Dagprijs |
| Mini-blini's (10 stuks) met gerookte zalm, zure room en belgische kaviaar (blikje 30 gram) | 55,00 |
Soepen | |
| Tomatensoep | 6,00 € |
| Tomatengroentensoep | 6,00 € |
| Preisoep met kokos en citroengras | 6,00 € |
| Kervelsoep | 7,00 € |
| Groentesoep met stukjes | 6,00 € |
| Gevogeltevelouté met curry | 6,00 € |
| Gele paprikasoep | 6,00 € |
| Knolseldersoep | 6,00 € |
| Witloofroomsoep | 6,50 € |
Hoofdgerechten – visgerechten | |
| Gebakken zalm met witloof en roomsaus met graanmosterd | 17,90 € |
| Scampi diabolo met rijst | 16,90 € |
| Scampi met verse pasta en zachte currysaus | 16,90 € |
| Scampi met groentenbrunoise, currysaus en rijst | 16,90 € |
| Heilbot met lamsoortjes | Dagprijs |
| Kabeljauw op “Oostendse wijze” | Dagprijs |
| Sint-Jakbosvruchten met venkel en saffraansaus | 19,90 € |
| Zeebaars met prei en garnaaltjes | Dagprijs |
| Tongrolletjes met jonge spinazie, grijze garnaal en bieslookroomsaus | Dagprijs |
| Grietfilet met julienne van groentjes, grijze garnaal en witte wijnsaus | Dagprijs |
| Gamba's a la plancha met salade en mini-broodjes | 22,90 € |
| Gebakken zeetong (400 gram) met boontjes en natuuraardappelen | Dagprijs |
Hoofdgerechten – vleesgerechten | |
| Lasagne bolognaise | 10,50 € |
| Witloof met ham en kaas | 10,75 € |
| Verse pasta met paddestoelen | 11,50 € |
| Chili con carne met rijst en zure room | 10,50 € |
| Kipfilet met champignonroomsaus | 14,50 € |
| Varkenshaasje met witloof, appeltjes en rozemarijn | 16,50 € |
| Coq au vin met garnituur | 15,90 € |
| Maïshoen met snijboontjes | 16,90 € |
| Osso-bucco met tomaat, groentjes en verse pasta | 17,90 € |
| Parelhoenfilet met druifjes | 16,90 € |
| Lamsfilet met witloof en boontjes | 20,90 € |
| Kalfshaas met rodewijnsaus | 20,90 € |
| Kalfszwezeriken met dragon en paddestoelen | 24,90 € |
Wildgerechten (seizoen) | |
| Fazant “Brabançonne” | 21,90 € |
| Hazenrugfilet met wintergarnituur | 21,90 € |
| Hertenkalffilet met groene kool, witloof en paddestoelen | 21,90 € |
| Reefilet met witloof, groene kool, knolselder, paddestoelen en veenbessen | 23,90 € |
| Wildragout met zijn garnituur (per kg, aardappelen niet inbegrepen) | 29,50 € |
Aardappelbereidingen | |
| Aardappelduchesse, krieltjes (gestoomd of gebakken), aardappelgratin, rijst, Ratte-aardappelen, Italiaanse aardappelen, gebakken aardappelschijfjes en knolselderstoemp | |
Nagerechten | |
| Gele rijstpap (prijs per kg) | 16,50 € |
| Tarte à tatin van appel met kaneelsaus | 5,25 € |
| Tiramisu | 4,75 € |
| Panna cotta met vanille | 4,75 € |
Koude buffetten (vanaf 10 personen) | |
| Buffet “basis” Tomaat met grijze garnalen Gerookte zalm Salade met gegrilde kipfilet, boontjes, avocado en kerstomaat Cavaillon met Serranoham | 30,00 € |
| Buffet “Middel” Buffet basis + Tomaat met Mozzarella en basilicum Salade met scampi fijne boontjes en mango Salade “Niçoise” | 40,00 € |
| Buffet “Luxe” Buffet middel + Salade met gerookte paling, rode biet, appel en yoghurtdressing Terrine van huisbereide ganzenlever Salade met kreeft “Belle-vue” | 60,00 € |












