Bereide gerechten

Koude voorgerechten

Tomaat met grijze garnalen, kropsla en mayonaise 8,25 €
Cocktail van grijze garnalen 8,95 €
Klassieke “rundscarpaccio” 9,50 €
Gerookte zalm met peterselie en ui (100 gram) 6,00 €
Terrine van huisbereide ganzenlever met uienconfituur (100 gram) 14,00 €
Tomaat met Mozzarella en basilicum (per kg) 16,50 €
Halve kreeft “Belle-vue” van 500 gram met verse mayonaise en cocktail 16,75 €
Halve kreeft “Belle-vue” van 800 gram met verse mayonaise en cocktail 26,75 €

Soepen

Tomatensoep met balletjes 5,25 €
Tomatengroentensoep4,75 €
Preisoep met kokos en citroengras4,75 €
Kervelsoep5,25 €
Wortelsoep4,75 €
Knolseldersoep4,75 €
Witloofroomsoep4,75 €
Aspergeroomsoep (seizoen)7,50 €
Heldere rundsbouillon met seizoensgarnituur 7,50 €
Garnalenbisque9,75 €

Hoofdgerechten – visgerechten

Gebakken zalm met witloof en roomsaus met graanmosterd 16,90 €
Scampi met verse pasta en zachte currysaus 15,90 €
Heilbot met lamsoortjes 18,90 €
Kabeljauw op “Oostendse wijze” 17,90 €
Zeebaars met prei en garnaaltjes 19,90 €
Tongrolletjes met jonge spinazie, grijze garnaal en bieslookroomsaus 19,90 €
Grietfilet met julienne van groentjes, grijze garnaal en witte wijnsaus 18,90 €
Waterzooi van kreeft (hele kreeft van 500 gram) 36,50 €
Waterzooi van kreeft (hele kreeft van 800 gram) 55,50 €
Paling in ’t groen (per kg) 37,50 €

Hoofdgerechten – vleesgerechten

Lasagne bolognaise 7,75 €
Witloof met ham en kaas 8,75 €
Kipfilet met champignonroomsaus 11,50 €
Varkenshaasje met witloof, appeltjes en rozemarijn 14,50 €
Coq au vin met garnituur 14,90 €
Maïshoen met snijboontjes14,90 €
Osso-bucco met tomaat, groentjes en verse pasta 15,90 €
Parelhoenfilet met druifjes 14,90 €
Lamsfilet met knolselder, tomaat en munt18,90 €
Kalfsfilet met rodewijnsaus 18,90 €
Kalfszwezeriken met dragon en paddestoelen 24,90 €

Wildgerechten

Fazant “Brabançonne” 18,90 €
Hazenrugfilet met wintergarnituur 19,90 €
Hertenkalffilet met groene kool, witloof en paddestoelen 19,90 €
Wildragout met zijn garnituur (per kg, aardappelen niet inbegrepen) 26,90 €

Aardappelbereidingen

Aardappelduchesse3,00 €
Krieltjes (prijs per kg) 12,50 €
Gegratineerde aardappelen 3,00 €
Knolselderstoemp (prijs per kg) 12,50 €

Fonds en afgewerkte sauzen: (prijs per liter)

Visfumet7,50 €
Kalfsfond12,50 €
Wildfond12,50 €
Witte wijnsaus 14,50 €
Bordelaisesaus14,50 €
Andere sauzen op aanvraag

Nagerechten

Rijstpap (prijs per kg) 10,50 €
Tarte à tatin van appel met kaneelsaus 4,25 €
Tarte à tatin van banaan met vanillesaus 4,25 €
Panna cotta met vanille 4,25 €

Koude buffetten

Buffet “basis”
Tomaat met grijze garnalen
Gekookte zalm of gerookte zalm
Rundscarpaccio
Meloen met gedroogde hamAardappelsalade, tomatensalade, boontjessalade en gemengde salade
25,00 €
Buffet “Middel”
Buffet basis +
Tomaat met Mozzarella en basilicum
Salade met scampi fijne boontjes en mango
Salade “Niçoise”Aardappelsalade, tomatensalade, boontjessalade en gemengde salade
35,00 €
Buffet “Luxe”
Buffet middel +
Salade met gerookte paling, rode biet, appel en yoghurtdressing
Terrine van huisbereide ganzenlever
Salade met kreeft “Belle-vue”Aardappelsalade en gemengde salade
50,00 €
Traiteur Salsifie