Koude voorgerechten | |
Tomaat met grijze garnalen, kropsla en mayonaise | 9,25 € |
Cocktail van grijze garnalen | 8,95 € |
In Champagne gemarineerde zalm met zure room en bieslook | 9,50 € |
Gerookte zalm met peterselie en ui (100 gram) | 7,00 € |
Terrine van huisbereide ganzenlever met uienconfituur (100 gram) | 16,50 € |
Tomaat met Mozzarella en basilicum | 8,50 € |
Halve kreeft “Belle-vue” van 500 gram met verse mayonaise en cocktail | Dagprijs |
Halve kreeft “Belle-vue” van 800 gram met verse mayonaise en cocktail | Dagprijs |
Mini-blini's (10 stuks) met gerookte zalm, zure room en belgische kaviaar (blikje 30 gram) | 55,00 |
Soepen | |
Tomatensoep met balletjes | 5,50 € |
Tomatengroentensoep | 5,50 € |
Preisoep met kokos en citroengras | 5,50 € |
Kervelsoep | 6,00 € |
Groentesoep met stukjes | 5,50 € |
Gevogeltevelouté met curry | 5,50 € |
Gele paprikasoep | 5,50 € |
Knolseldersoep | 5,50 € |
Witloofroomsoep | 5,50 € |
Hoofdgerechten – visgerechten | |
Gebakken zalm met witloof en roomsaus met graanmosterd | 17,90 € |
Scampi diabolo met rijst | 16,90 € |
Scampi met verse pasta en zachte currysaus | 16,90 € |
Scampi met groentenbrunoise, currysaus en rijst | 16,90 € |
Heilbot met lamsoortjes | 19,90 € |
Kabeljauw op “Oostendse wijze” | Dagprijs |
Sint-Jakbosvruchten met venkel en saffraansaus | 19,90 € |
Zeebaars met prei en garnaaltjes | Dagprijs |
Tongrolletjes met jonge spinazie, grijze garnaal en bieslookroomsaus | Dagprijs |
Grietfilet met julienne van groentjes, grijze garnaal en witte wijnsaus | Dagprijs |
Gamba's a la plancha met salade en mini-broodjes | 22,90 € |
Gebakken zeetong (400 gram) met boontjes en natuuraardappelen | Dagprijs |
Hoofdgerechten – vleesgerechten | |
Lasagne bolognaise | 9,50 € |
Witloof met ham en kaas | 10,25 € |
Verse pasta met paddestoelen | 11,50 € |
Chili con carne met rijst en zure room | 10,50 € |
Kipfilet met champignonroomsaus | 13,50 € |
Varkenshaasje met witloof, appeltjes en rozemarijn | 16,50 € |
Coq au vin met garnituur | 15,90 € |
Maïshoen met snijboontjes | 15,90 € |
Osso-bucco met tomaat, groentjes en verse pasta | 17,90 € |
Parelhoenfilet met druifjes | 16,90 € |
Lamsfilet met witloof en boontjes | 20,90 € |
Kalfshaas met rodewijnsaus | 20,90 € |
Kalfszwezeriken met dragon en paddestoelen | 24,90 € |
Wildgerechten (seizoen) | |
Fazant “Brabançonne” | 21,90 € |
Hazenrugfilet met wintergarnituur | 21,90 € |
Hertenkalffilet met groene kool, witloof en paddestoelen | 21,90 € |
Reefilet met witloof, groene kool, knolselder, paddestoelen en veenbessen | 23,90 € |
Wildragout met zijn garnituur (per kg, aardappelen niet inbegrepen) | 28,90 € |
Aardappelbereidingen | |
Aardappelduchesse, krieltjes (gestoomd of gebakken), aardappelgratin, rijst, Ratte-aardappelen, Italiaanse aardappelen, gebakken aardappelschijfjes en knolselderstoemp | |
Nagerechten | |
Gele rijstpap (prijs per kg) | 15,50 € |
Tarte à tatin van appel met kaneelsaus | 5,25 € |
Tiramisu | 4,75 € |
Panna cotta met vanille | 4,75 € |
Koude buffetten (vanaf 10 personen) | |
Buffet “basis” Tomaat met grijze garnalen Gerookte zalm Salade met gegrilde kipfilet, boontjes, avocado en kerstomaat Cavaillon met Serranoham | 27,50 € |
Buffet “Middel” Buffet basis + Tomaat met Mozzarella en basilicum Salade met scampi fijne boontjes en mango Salade “Niçoise” | 37,50 € |
Buffet “Luxe” Buffet middel + Salade met gerookte paling, rode biet, appel en yoghurtdressing Terrine van huisbereide ganzenlever Salade met kreeft “Belle-vue” | 57,50 € |